Bărbatul din Ploiești care a amenințat că își dă foc a fost amendat și transportat la spital

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a pus pe jar, duminică, autoritățile după ce a amenințat că își dă foc. Acesta a fost amendat și transportat la spital. Polițiștii au fost sesizați, duminică, în jurul orei 14.40, cu privire la faptul că în interiorul unui imobil de pe strada Palanca un bărbat amenință că […] Articolul Bărbatul din Ploiești care a amenințat că își dă foc a fost amendat și transportat la spital apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Bărbatul din Ploiești care a amenințat că își dă foc a fost amendat și transportat la spital

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a pus pe jar, duminică, autoritățile după ce a amenințat că își dă foc. Acesta a fost amendat și transportat la spital.

Polițiștii au fost sesizați, duminică, în jurul orei 14.40, cu privire la faptul că în interiorul unui imobil de pe strada Palanca un bărbat amenință că s-ar autoincendia.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoana ca fiind un bărbat de 57 de ani, pe care l-au imobilizat și care emana halenă alcoolică. Totodată, au constatat că soluția utilizată nu era inflamabilă.

„Bărbatul a fost transportat la spital și a fost sancționat contravențional la Lg 61/1991”, a precizat IJP Prahova.

Citește și: Tentativă de suicid în Ploiești. Un bărbat amenință că își dă foc

Articolul Bărbatul din Ploiești care a amenințat că își dă foc a fost amendat și transportat la spital apare prima dată în Observatorul Prahovean.