Augustin Viziru a câștigat Ferma 2020. Actorul a luat trofeul și premiul de 50.000 de euro

Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020. În urma duelului cu Elena Chiriac, alături de care a ajuns în finală, actorul a învins și a reușit să câștige ultima probă din concurs, plecând acasă cu trofeul și premiul de 50.000 de euro. Joi seara a avut loc marea finală Ferma 2020. Andrei Stoica, Viviana Sposub, Elena […]

Augustin Viziru a câștigat Ferma 2020. Actorul a luat trofeul și premiul de 50.000 de euro

Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020. În urma duelului cu Elena Chiriac, alături de care a ajuns în finală, actorul a învins și a reușit să câștige ultima probă din concurs, plecând acasă cu trofeul și premiul de 50.000 de euro.


Joi seara a avut loc marea finală Ferma 2020. Andrei Stoica, Viviana Sposub, Elena Chiriac și Augustin Viziru au fost cei patru concurenți care au luptat cot la cot pentru marele premiu. Viviana Sposub a fost prima eliminată, urmată de Andrei Stoica, luptătorul ajungând pe locul 3 în concurs.


Ziua la care fiecare concurent a visat, dar care părea atât de departe, a sosit. După mai bine de trei luni, petrecute în Ferma, concurenții au avut parte de o finală pe cinste.Însă, doar unul a fost norocos. Este vorba despre Augustin Viziru, care încă de când a intrat în competiție a declarat că va face tot ce îi stă în putere să ia trofeul. „Suntem amandoi câștigători. De când am intrat în concursul ăsta a fost alături de mine. Ea a câștigat foarte mult. Și mă bucur tare mult pentru ea. O să fiu alături de Elena atunci când va avea nevoie”, a spus Augustin Viziru.


„Mă bucur că după 5 ani de frustrări am reușit să iau trofeul. Astăzi, fetița mea a împlinit 3 luni, iar acest trofeu este pentru ea”, a mai spus Augustin Viziru.


Ce s-a întâmplat în semifinala Ferma


Aseară, Elena și Anna Lesko au luptat pentru ultimul loc în marea finală, într-o probă care a păstrat emoția până în ultima clipă.În aplauzele concurenților, Elena a câștigat un nou duel și a reușit să demonstreze că este una dintre cele mai puternice competitoare ale acestui sezon. Cum se va descurca în marea finală, aflăm în câteva ore.Înaintea luptei care va face diferența, Andrei Stoica admite că toată această experiență a fost o întoarcere la origini, la zilele grele de care nu a dus lipsă în viață.


”Ferma mi-a amintit de unde am plecat. Sunt un băiat care a muncit pentru tot ce are. Astăzi voi lupta până la ultima picătură de sânge”.


Viviana Sposub a reușit să impresioneze cu dorința ei de a avansa în competiție și acum este decisă să dea tot ce are mai bun pentru a fi în top: „Ce avem aici a devenit casa mea. Am trăit cu fiecare por tot ce s-a întâmplat aici. Mă aștept la ce e mai dificil. Dacă simt că nu mai pot, voi mușca din mine”.


Calificat pentru a doua oară în marea finală, Augustin
Viziru este decis să-și ia revanșa, având convingerea că totul a fost diferit
de această dată: ”Fiecare loc din casă are câte o amintire. Amintirile te
definesc ca om. Sunt atât de determinat pentru finală, știu că va trebui să-mi
mai depășesc o dată limitele”.


Elena Chiriac, mezina, dar și luptătoarea competiției, a demonstrat deja că duelurile nu o sperie și că are puterea necesară pentru a trece peste fiecare provocare.


”Cea mai intensă, frumoasă și dură experiență. A fost o lecție de viață. Am mare încredere. Vreau să mai arăt încă o dată că se poate. Limita ești doar tu!”


18 concurenți au intrat în competiție


18 concurenți au pornit la drum. Rând pe rând, fiecare dintre ei a plecat acasă. Doar 4 au ajuns la startul ultimei runde.


Cine își va găsi puterea de a depăși și ultimele obstacole pentru va ridica trofeul? Cine își va vedea visul împlinit și va câștiga marele premiu și titlul de Fermierul Anului 2020? Aflăm de la 21:30 pe PRO TV în finala celui mai provocator și dur reality show!