Au debutat lucrările pe cealaltă jumătate a pasajului rutier de pe Strada Petru Cercel!

”Până la finalizarea intervențiilor, circulația se va desfășura pe jumătatea deja modernizată a pasajului, pe 2 sensuri, utilizând însă o singură bandă pe sens”, a precizat primarul Municipiului, Cristian Stan. Vă reamintim că, în urmă cu o lună, după ani buni de aşteptare, circulaţia de pe pasajul rutier de la Petru Cercel a fost reluată […] Articolul Au debutat lucrările pe cealaltă jumătate a pasajului rutier de pe Strada Petru Cercel! apare prima dată în DambovitaNews.

Au debutat lucrările pe cealaltă jumătate a pasajului rutier de pe Strada Petru Cercel!

”Până la finalizarea intervențiilor, circulația se va desfășura pe jumătatea deja modernizată a pasajului, pe 2 sensuri, utilizând însă o singură bandă pe sens”, a precizat primarul Municipiului, Cristian Stan.

Vă reamintim că, în urmă cu o lună, după ani buni de aşteptare, circulaţia de pe pasajul rutier de la Petru Cercel a fost reluată în ambele sensuri.

Din 22 septembrie, s-a putut circula în ambele sensuri, după ce jumătate din pasaj a fost reabilitată complet și modernizată, investiția făcând parte din proiectul Centurii Târgoviștei.

Odată cu finalizarea lucrărilor demarate astăzi, care nu vor fi la fel de complexe ca primele, pasajul rutier va fi complet modernizat și redat circulației în condiții deosebite.

Articolul Au debutat lucrările pe cealaltă jumătate a pasajului rutier de pe Strada Petru Cercel! apare prima dată în DambovitaNews.