Alexandru Rafila se înscrie oficial în PSD și candidează la alegerile parlamentare. „Nu cred că apartenența la un partid politic trebuie să fie considerată o vină”

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, va candida din partea PSD București la alegerile parlamentare, a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu. Ceea ce în urmă cu câteva zile era pe surse, astăzi a devenit oficial: Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), devenit arhi-cunoscut prin prezențele […]

Alexandru Rafila se înscrie oficial în PSD și candidează la alegerile parlamentare. „Nu cred că apartenența la un partid politic trebuie să fie considerată o vină”

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, va candida din partea PSD București la alegerile parlamentare, a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu.


Ceea ce în urmă cu câteva zile era pe surse, astăzi a devenit oficial: Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), devenit arhi-cunoscut prin prezențele sale aproape zilnice la televizor pe tema pandemiei, se înscrie în PSD și candidează la alegerile parlamentare.


"Îi mulțumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre și sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură și nu este o luptă care va dura foarte puțin timp. Domnul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României", a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă în care l-a avut alături pe Rafila.


"Cunosc PSD, a fost o întâlnire deschisă, fără condiții, iar domnul Ciolacu a înțeles că eu mai întâi sunt medic și voi respecta întotdeauna conștiința profesională, și abia apoi voi fi membru de partid. De ce PSD? Pentru că după această propunere nu am primit o altă propunere în acest sens. Nu cred că apartenența la un partid trebuie să fie considerată o vină. Spectrul politic trebuie profesionalizat", a declarat, la rândul său, Alexandru Rafila.


Întrebat dacă


Foto: Captură Facebook / Partidul Social Democrat