Agricultorii din Dâmbovița au început să primească avansul din subvențiile de la APIA!

Prin intermediul unui grup de Facebook numit SUBVENȚII APIA, agricultorii din mai multe zone ale țării au confirmat că au primit în conturi sumele aferente avansului din subvențiile achitate prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Până la data de 18 octombrie 2020, au fost direcționați banii pentru avans către 300.000 de agricultori […] Articolul Agricultorii din Dâmbovița au început să primească avansul din subvențiile de la APIA! apare prima dată în DambovitaNews.

Agricultorii din Dâmbovița au început să primească avansul din subvențiile de la APIA!

Prin intermediul unui grup de Facebook numit SUBVENȚII APIA, agricultorii din mai multe zone ale țării au confirmat că au primit în conturi sumele aferente avansului din subvențiile achitate prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Până la data de 18 octombrie 2020, au fost direcționați banii pentru avans către 300.000 de agricultori din întreaga țară. Printre aceștia se numără și dâmbovițeni care își cultivă pământurile sau îngrijesc animale.

Pe lângă dâmbovițeni, au mai confirmat că au început să primească banii și agricultori din județele Tulcea, Caraș-Severin, Cluj, Hunedoara, Brașov, Bistrița, Arad, Suceava, Mureș, Botoșani, Teleorman, Vaslui, Buzău, Brăila, Mehedinți, Timiș, Ialomița, Bihor, Bacău, Olt, Sibiu, Dolj, Sălaj, Iași, Vrancea, Maramureș.

Transferul către bănci se face prin Trezoreria Națională, după care urmează procesarea din bancă, lucru care poate dura uneori mai puțin, alteori mai mult.

Articolul Agricultorii din Dâmbovița au început să primească avansul din subvențiile de la APIA! apare prima dată în DambovitaNews.