Accident grav în Munții Bucegi. Un turist a căzut într-o râpă, de la peste 60 de metri înălțime, în timp ce cobora de la Vârful Omu

Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați, duminică, să intervină după ce un turist ar fi căzut de la o înălțime de 60 – 70 m, în timp ce se cobora de la Vârful Omu. Din păcate, colegii turistului, care au ajuns primii la bărbat, au anunțat că victima nu mai prezintă semne de viață. Șeful […] Articolul Accident grav în Munții Bucegi. Un turist a căzut într-o râpă, de la peste 60 de metri înălțime, în timp ce cobora de la Vârful Omu apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident grav în Munții Bucegi. Un turist a căzut într-o râpă, de la peste 60 de metri înălțime, în timp ce cobora de la Vârful Omu

Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați, duminică, să intervină după ce un turist ar fi căzut de la o înălțime de 60 – 70 m, în timp ce se cobora de la Vârful Omu. Din păcate, colegii turistului, care au ajuns primii la bărbat, au anunțat că victima nu mai prezintă semne de viață.

Șeful Salvamont Bușteni, Claudiu Vasilescu, a anunțat că este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 56 – 57 de ani care cobora, alături de un grup de turiști, de la Vârful Omu, prin creasta Bucșoiului.

„La un moment dat, de pe Vârful Omu, bărbatul a alunecat și a căzut spre Valea Bucșoiului, de la o înălțime de aproximativ 60 – 70 de metri”, a precizat șeful Salvamont Bușteni.

Colegii victimei au anunțat că au ajuns la victimă și au constatat că bărbatul nu prezintă semne de viață.

Mai multe echipe de salvamontiști se îndreptă la această oră spre locul accidentului.

Articolul Accident grav în Munții Bucegi. Un turist a căzut într-o râpă, de la peste 60 de metri înălțime, în timp ce cobora de la Vârful Omu apare prima dată în Observatorul Prahovean.