Accident, duminică noapte, pe DN1, la Posada

Accidentul rutier a avut loc, duminică noaptea, în zona Posada (Comarnic), după ce un autotren și un autoturism au intrat în coliziune. Potrivit primelor date, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 23.00. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. În accident au fost implicate un autotren care transporta materiale feroase și […] Articolul Accident, duminică noapte, pe DN1, la Posada apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Accident, duminică noapte, pe DN1, la Posada

Accidentul rutier a avut loc, duminică noaptea, în zona Posada (Comarnic), după ce un autotren și un autoturism au intrat în coliziune.

Potrivit primelor date, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 23.00. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare.

În accident au fost implicate un autotren care transporta materiale feroase și un autoturism, în cele două autovehicule fiind două persoane.

„La locul intervenției au fost mobilizate: o autospeciala de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD. În urma evenimentului nu au rezultat victime”, a precizat ISU Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Accident, duminică noapte, pe DN1, la Posada apare prima dată în Observatorul Prahovean.