A murit un consilier județean USR – PLUS ales luna trecută în Prahova

Viorel Mihai, ales consilier județean (USR-PLUS) la alegerile din 27 septembrie, a decedat. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții PLUS Prahova. Viorel Mihai a fost ales consilier județean la alegerile din 27 septembrie, când a candidat din partea alianței USR-PLUS. Anunțul legat de decesul lui Viorel Mihai a fost făcut de reprezentanții Plus Prahova. […] Articolul A murit un consilier județean USR – PLUS ales luna trecută în Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

A murit un consilier județean USR – PLUS ales luna trecută în Prahova

Viorel Mihai, ales consilier județean (USR-PLUS) la alegerile din 27 septembrie, a decedat. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții PLUS Prahova.

Viorel Mihai a fost ales consilier județean la alegerile din 27 septembrie, când a candidat din partea alianței USR-PLUS.

Anunțul legat de decesul lui Viorel Mihai a fost făcut de reprezentanții Plus Prahova.

„Membrii Filialei PLUS Prahova sunt alături, în aceste zile umbrite de durerosul sentiment al pierderii, de familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe cel care a fost colegul nostru, Viorel Mihai. … Un om cu suflet mare, în care încăpeau speranțe, visuri și planuri de mai bine pentru noi toți. … Un profesionist adevărat, care și-a iubit profesia și care a știut să inspire respect și admirație celor cu care a lucrat de-a lungul carierei. … Un fin observator al realității noastre de zi cu zi, pe care și-ar fi dorit-o altfel: mai bună, mai echitabilă și mai autentică. … Cetățean implicat, un spirit critic în sens constructiv, cu o luciditate a argumentelor căreia îi vom simți lipsa. Pe 27 septembrie, Viorel Mihai a fost ales, din partea Alianța USR PLUS, în Consiliul Județean Prahova. Ne-am fi simțit onorați să ne reprezinte la nivel județean și știm că prezența sa ar fi făcut diferența în administrația locală. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Drum lin, Viorel!”, este mesajul postat de PLUS Prahova.

Articolul A murit un consilier județean USR – PLUS ales luna trecută în Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.