60% dintre europeni spun ca intentioneaza sa faca online majoritatea cumparaturilor pentru Craciun – studiu

In incercarea de a se bucura de Craciun, dar respectand, in acelasi timp, masurile de distantare sociala cauzate de COVID-19, europenii se indeparteaza de magazinele fizice atunci cand cauta cadouri. „De fapt, trei din cinci (60%) spun ca intentioneaza sa faca majoritatea cumparaturilor de Craciun online. O cincime (20%) spun chiar ca isi vor face […] The post 60% dintre europeni spun ca intentioneaza sa faca online majoritatea cumparaturilor pentru Craciun – studiu appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

60% dintre europeni spun ca intentioneaza sa faca online majoritatea cumparaturilor pentru Craciun – studiu

In incercarea de a se bucura de Craciun, dar respectand, in acelasi timp, masurile de distantare sociala cauzate de COVID-19, europenii se indeparteaza de magazinele fizice atunci cand cauta cadouri. „De fapt, trei din cinci (60%) spun ca intentioneaza sa faca majoritatea cumparaturilor de Craciun online. O cincime (20%) spun chiar ca isi vor face […]

The post 60% dintre europeni spun ca intentioneaza sa faca online majoritatea cumparaturilor pentru Craciun – studiu appeared first on NOCASH ® de 19 ani.